Türkiye'nin En İyi 20 Online Alışveriş Satış Sitesi

İnternet teknoloji çağının en güzel taraflarından biri de tek tıkla istediğiniz bilgiye ulaşıyor olması şüphesiz insanın. Eski filmlerde ve geleceği anlatan yapımlarda bahsi geçen teknolojik gelişmelerin bir bir gerçekleşmeye başladığı günümüzde internet üzerinde alışverişlerimizi de kolaylıkla yapabilmeyi mümkün kılan online alışveriş siteleri sayesinde artık alışveriş yapmak için sokağa çıkmamıza hiç gerek kalmadı. Son model otomobillerden en yeni cep telefonlarına, kitap film müzik ürünlerinden bebek mamasına, lezzetli bir akşam yemeğinden, evinizin beyaz eşyası ve koltuklarına kısacası iğneden ipliğe Türkiye'de hizmet veren en iyi online alışveriş sitelerini derledik. Buyrunuz efendim!



20- Ponpix
"Online alışverişte yepyeni alışkanlıklar edinme vakti" sloganıyla sektörde yer alan Ponpix alışveriş sitesinde; Kadın ve erkekler için ayakkabı ve çantalardan, çocuklar için giyim ve oyuncaklara, anne ve bebeklerin ihtiyacı olan geniş ürün yelpazesinden, cep telefonu - LED TV ve bilgisayarlara, kişisel bakım ürünlerinden söz nişan organizasyonlarına önemli markaların seçkin ürünleri müşterilerinin beğenisine sunuluyor.






19-  Bimeks
Müşterilerine bilişim teknolojisinden, tüketici elektroniğine, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine geniş ürün skalasıyla hizmet veren Bimeks, online alışveriş sitesiyle de fark yaratıyor, birbirinden cazip fırsatları müşterileriyle buluşturuyor.







18- Tozlu
Elbiseden pantolona, ayakkabıdan çantaya kadar tüm giyim gruplarında müşterilerine hizmet veren Tozlu.com binlerce ürün çeşidi ve farklı kampanyalarıyla dikkat çekiyor.








17- İdefix
Kitap, müzik ve sinema meraklılarının müdavimi olduğu Türkiye'nin önde gelen kitap, müzik, film online alışveriş sitesi İdefix, veritabanındaki 100 bini aşkın kültür ürünü içeren dükkanları ile Türkiye'nin en büyük online kültür ürünleri satıcılarından biri olarak hizmet vermeye devam ediyor.







16- Kitapyurdu
“Vakit nakittir.” iddiasıyla kurulan Kitapyurdu, "okuyucu aradığını zamanında ve en uygun ekonomik şartlarda bulsun" sloganıyla müşterilerine hizmet veriyor. Kitapyurdu bünyesinde kitap film müzik ürünlerinin yanı sıra hediyelik ve elektronik ürünler de barındırıyor.








15- Evidea
Duvar boyasından tabloya, banyo bataryasından abajura kadar evinizi baştan yaratabileceğiniz tüm yapısal ve dekoratif ürünleri en iyi fiyat garantisi vaadiyle müşterilerine sunan Evidea'da evinizin ihtiyacı olan her şeyi bulmak mümkün.









14- D&R

Türkiye genelinde 26 ilde 147 mağazası bulunan D&R kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri sunan online alışveriş sitesiyle de, kültür alanında müşterilerine hizmet veriyor.









13- Media Markt
Media Markt, televizyonlardan dizüstü bilgisayarlara, navigasyon cihazlarından dijital fotoğraf makinelerine, oyun konsollarından kahve makinelerine geniş bir ürün yelpazesi sunduğu mağazalarının yanı sıra online alışveriş sitesinde de 50.000’e varan ürün çeşidini müşterilerine hizmet veriyor.









12- Hızlıal
Müşterilerine bilgisayarlardan LED televizyonlara, oyun konsollarından ev tekstiline, beyaz eşyadan oyuncağa bünyesinde binlerce ürün seçeneği sunan Hızlıal.com, önde gelen alışveriş platfromlarından biri olarak hizmet vermeye devam ediyor.










11- Morhipo

Morhipo, ünlü moda markalarının yaz ve kış trendlerini; kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde elbiseden ayakkabıya, saatten gömleğe, çantadan gözlüğe cazip kampanyalarla müşterileriyle buluşturuyor.












10- Kliksa
Adından anlaşılacağı gibi Sabancı Holding’in iştiraki olan Kliksa online alışveriş sitesi bünyesinde, televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde iki yüz elli bini aşkın ürün ile müşterilerine hizmet veriyor.








9- Markafoni
Online moda ve lifestyle’ın ikon markası haline gelmeyi başarmış önde gelen online alışveriş sitesi Markafoni 2008 Mart ayında kurulmuş. Giyim, aksesuar, kozmetik ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategoride müşterilerine hizmet veren Markafoni Grubu'nun tamamı 2014 yılında Naspers Grubu'nun sahibi olduğu Güney Afrikalı MIH Allegro BV bünyesine dahil olduğu notunu da ilave edelim.







8- Teknosa
Türkiye'nin 81 ilinde 300'e yakın mağazasıyla teknoloji sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Teknosa, online alışveriş sitesinde de elektronikten iletişim cihazlarına, beyaz eşyadan kişisel bakıma teknoloji ürünlerinde zengin seçenekler sunuyor.










7- Sanalpazar
Herkesin hem ürün satabileceği hem de satın alabileceği bir pazar yeri mantığıyla kurulan alışveriş sitesi Sanalpazar'da iğneden ipliğe her şeyi bulmak ya da satmak mümkün. Rakamlara göre sitede Ağustos 2014 itibariyle 15.000 dükkan, 3.000.000 ürün ve 1.500.000 üye bulunduğu ifade ediliyor.








6- Yemeksepeti
Yemeksepeti, paket servis hizmeti bulunan restoranlar ile yemek siparişi vermek isteyen internet kullanıcılarını aynı ortamda buluşturmak amacı ile kurulmuş ve sektörün önde gelen firmalardan biri olmayı başarmış bir site. Ayrıca not olarak Türkiye tarihinin en büyük internet satın almasında da Yemeksepeti'nin adı olduğunu belirteyim. Dünyaca ünlü Delivery Hero, Yemeksepeti’ni 2015 Mayıs ayında 589 milyon dolara satın aldı.







5- Vatan Bilgisayar
2015 itibariyle 52 ilde 100’ü aşkın mağazasıyla müşterilerine hizmet veren Vatan Bilgisayar online alışveriş sitesi ile teknolojinin önde gelen markalarından binlerce ürünü tüketiciyle buluşturuyor.












4- Hepsiburada
Hepsiburada ülkemizdeki internet alışverişi konusunda en köklü sitelerden biri. Elektronikten, kitaba kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan sitede kadın, erkek, çocuk, tüketici elektroniği, kitap, dekorasyon ürünleri, kozmetik, ev tekstili gibi kategorilerde binlerce ürün müşterilerin beğenisine sunuluyor.








3- Gittigidiyor
Gittigidiyor son model elektronik ürünlerin olduğu teknoloji kategorisinden, trend markaların ürünlerinden oluşan moda  kategorisine yüzlerce kategoride yer alan ürün çeşidi ve ünlü markalarla müşterilerine hizmet sunuyor. Gittigidiyor içinilave not, şirket 2011 yılında eBay tarafından satın alınmış.









2- n11
Kurulduğu 2012 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen alışveriş platformlarından olan n11'de hem ürün satın almak hem de ürün satmak mümkün. n11, elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürünü bünyesinde barındırıyor.










1- Sahibinden
2000 yılında kurulan ve ayda 33,5 milyon tekil ziyaretçinin ziyaret , 5 milyon günlük aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidiyle sahibinden.com, Türkiye’nin önde gelen emlak, otomotiv ve ikinci el sitesi arasında yer alıyor.








Yorumlar

Popüler Yayınlar