5. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu!

5. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması ve Uluslararası Altın Terazi Kısa Film Yarışması'nın kazananları ödüllerine kavuştu.

Beyoğlu Atlas Sineması’nda gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuşan filmler cinsel saldırı mağdurlarına yapılan ayrımcılığı anlatan ve Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Film ödülünü kazanan Üç Pencere ve Bir Ölüm / Three Windows and a Hanging, ayrımcılığı ve onun kökenindeki hoş görüsüzlüğü ve ötekileştirmeyi toplumun tüm katmanlarındaki haliyle işleyerek Uluslararası Altın Terazi Kısa Film Yarışması En İyi Film ödülüne layık görülen Disiplin / Discipline filmleri oldu.

Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Film ödülü Üç Pencere ve Bir Ölüm'ün yönetmeni Isa Qosja’ya iletmek üzere oyuncu Donat Qosja’ya takdim edildi. Uluslararası Altın Terazi Kısa Film Yarışması” En İyi Film ödülünü ise yönetmen M. Sabre’ye iletilmek üzere festival adına Festival Koordinatörü Prof. Dr. Bengi Semerci aldı. Geceye Lucie Bader, Selman Dursun, Serdar Akar, Engin Ertan ve Ozan Güven katıldı.


Yorumlar

Popüler Yayınlar