Star Wars biletleri rekor kırdı!

Star Wars: Güç Uyanıyor'un biletleri, 3 gün önce yurt dışında satışa sunulmaya başladı. Yıldız Savaşları hayranları bu biletlere öyle yüksek ilgi gösterdi ki, Fandango, Movietickets, Alamo Drafthouse ve AMC Theaters gibi sinemaların sitelerinde yoğunluklar sebebiyle çökmeler yaşandı.
 
Vue Entertainment isimli e-ticaret sitesi ilk bir saat içinde 10 bin bilet satıldığını açıkladı. Odeon ve Cineworld sinemalarının telefonları ise bilet alamayan seyircilerin şikâyet aramaları nedeniyle kilitlendi. Filmin dünya genelinde 2 milyar sterlinden fazla gişe hasılatı getireceği tahmin ediliyor. Durumu maddi kara çevirmeyi düşünen girişimci kişiler de yok değil. Vulture'da yer alan habere göre ise 3 günlük önsatış sürecinde bilet alabilen kimi sinemaseverler biletlerini eBay gibi satış siteleri üzerinden bin dolara varan rakamlarla satışa çıkardı. The Hollywood Reporter'ın yaptığı habere göre ön satışlarda 1 milyon doların üzerine çıkamayan IMAX satışları, yeni Star Wars filmine daha şimdiden 6.5 milyon dolar kazandırmayı başardı. Filmin ülkemizdeki biletleri da hızla tükeniyor. Merkezi noktalarda çoktan tükenmiş olan biletler için son saatler denebilir.

J.J Abrams'ın yönetmenliğini üstlendiği Star Wars: Güç Uyanıyor filminde serisinin efsaneleşen isimleri olan Harrison Ford, Mark Hamill ve Carrie Fisher'ın yanı sıra Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Kenny Baker da boy gösterecek.

Yorumlar

Popüler Yayınlar